Renault: Turbo 5 vender tilbage… altså måske!

Det er egentlig meget simpelt – for Renault er det kun et spørgsmål om pengene.


Vi ved snart ikke, hvad der er vildest. At Renault i det hele taget har præsenteret konceptet Renault 5 Turbo 3E. Eller at den administrerende direktør Luca de Meo er den person i Renaults egne rækker, som allerhelst vil se bilen gjort til virkelighed.

LÆS OGSÅ: High On Cars: Vi går efter erstatning til disse bilejere

Det fortalte han til flere medier i forbindelse med Paris Motorshow, hvor bilen netop har været udstillet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg mener det. Vi har fundet en på, hvorpå det tekniske kan lade sig gøre at sætte en bil, som minder virkelig meget om konceptet, i produktion, citerer Top Gear de Meo for at have sagt.

– Vi må godt nok undvære buret i kabinen, men vi har det grundlæggende på plads. Spørgsmålet er, hvor pengene skal komme fra. Så dybe lommer har vi heller ikke. Måske crowdfunding er vejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Top Gear noterer sig, at det sidste mere end noget andet er sagt i spøg. Men at Renault gerne vil gøre alvor af det vilde drift-koncept, er der ingen tvivl om.

Ligesom vi nok ikke skal regne med noget bur i kabinen, må vi også kigge langt efter GoPro-kameraer som forlygter. Men franskmændene vil i den grad have fat i noget, hvis det lykkedes at få samtlige 375 hestekræfter og 700 Nm ud af gadebilens (el)-motor.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk