Renault Mégane Bose Edition – lyden i højsædet

renault-megane-bose-edition-02

Den nye Renault Mégane er tæt på at være fuldendt og perfekt. Den har et smukt ydre. Komforten er ganske fin og motoren er støjsvag

Det er lige før, at man skal være mere end almindelig interesseret i biler, hvis man skal kunne se forskel på de nye Renault biler der bliver mere og mere almindelige i gadebilledet.

STØJSVAG MOTOR
Her har vi fat i en Renault Mégane hatchback. Der ligger en 130 hestes 1,6 liters dieselmaskine med turbo ude i motorrummet. Transmissionen er en sekstrins manuel gearkasse som skifter let med en passende vandring.
Renaults dieselmotor har ry for at være ganske solid omend en smule støjende, men det virker umiddelbart som om de franske kreatører har fået styr på det med støjen.

Testbilen har efternavnet Bose Edition, og ved du bare en lille smule om musikanlæg, så ved du, at Bose er garant for lydoplevelser i særklasse.
Ja, der er nærmest garanti for eksorbitant lyd, hver gang der står Bose på lydanlægget. Og sådan er det også i denne Mégane. Lyden fra musikanlægget ér vitterlig i en klasse for sig.

DRØNGOD LYDOPLEVELSE
Langt dyrere og mere hæderkronede mærker, der leverer musikanlæg til premiummærker som BMW, Volvo, Mercedes-Benz og Audi gør det suverænt. Men jeg vil vove den påstand, at Bose sagtens kan være med på den front – i hvert fald hvis vi taler om musikken i de 10 højttalere, der alle spiller suverænt godt sammen her i denne Mégane Bose Edition.


Eksperter udi musikkens ædle kunst har det med at sige, at lyd jo skal være så ren som mulig for at man kan høre de forskellige nuancer fuldt ud, og det er sikkert rigtigt. Jeg konstaterer bare, at i tilfældet her, skal man være mere end dirigent i den kongelige opera for at kunne påstå, at lyden ikke er fabelagtig når Phlake synger “Pregnant” for fulde gardiner her i bilen. Det lyder bare drøn godt.

Renault Megane 130 dCi – Bose Edition

Pris: kr. 317.750.- Megane fås fra kr. 193.780.-
EU-miks: 25,0 km/ltr.
Motor: 1,6 turbodiesel
Ydelse: 130 hk ved 4000 omdr./min.
Moment: 320 Nm ved 1750 omdr./min.
Topfart: 198 km/t
0-100 km/t: 10,0 sek.
Bagagerum: 384 ltr.
Længde/Bredde/Højde: 4359/2058/1447 mm

biltester

Artiklen er leveret af biltesteren.dk – læs resten af testen her

SE BILLEDERNE AF RENAULT MEGANE 130 DCI I GALLERIET HERUNDER
renault-megane-bose-edition-01

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder:


Reklame: