Redbull-boss må ikke besøge Mercedes’ fabrik

Foto: Redbull

Mercedes vil ikke have besøg af Christian Horner. Heller ikke selvom Redbull-bossen faktisk allerede har betalt for besøget. 

Oracle Red Bull Racings teamchef, Christian Horner, lavede fornylig noget af et stunt ved den velgørenhedsauktion, som hvert år bliver afholdt af Autosport. Autosport Awards Charity Auction hedder den.

En af de ting, der var på højkant, var nemlig en rundvisning på Mercedes’ Formel 1-fabrik i England. Horner afgav det vindende bud på 5.400 dollars – svarende til 35.500 kroner. Pengene fra auktionen går til de ansatte på Formel 1-banerne og de ansatte rundt omkring på Formel 1-fabrikkerne.

Nej tak, Christian
I betragtning af de omfattende regelændringer, som Formel 1-holdene er mødt med forud for 2022, er det ikke svært at se, hvorfor Mercedes har sagt nej til Christian Horner og Redbull. Deres største konkurrenter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Redbull-chefen kan dog godt se det sjove i hele situationen. Han gik endda så langt som til at sige, at han ville tage hele sit hold af ingeniører med på Mercedes’ fabrik i Brackley.

Men det bliver der altså ikke noget af. For selvom Christian Horner teknisk set har lagt det vindende bud på auktionen, så har folkene bag selve auktionen været mere snu end ham. En klausul forhindre nemlig chefer og ansatte på andre Formel 1-hold i at ‘vinde’ en fabriksrundvisning.

På Mercedes-fabrikken er du velkommen. Bare du ikke arbejder for et andet Formel 1-hold. Foto: Mercedes Media
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk