Raser over naboen – “Hun er en idiot til at parkere”

Og ikke bare det. Hun parkere et sted, hun faktisk slet ikke må holde.

Hvornår er en nabo mest irriterende. Når vedkommende ikke kan finde ud af at parkere? Eller bevidst parkerer på handicapplads. Eller måske begge dele på én og samme tid.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det skal vi ikke gøres os til herre over, men Reddit-brugeren ‘u/alexlove13′ er i hvert fald pænt træt af sin nabo. En kvinde som tilsyneladende både er en dårlig bilist og bevidst udnytter at der er en p-bås for handicappede. Det selvom naboen faktisk slet ikke fejler noget, skriver Reddit-brugeren.

LÆS OGSÅ: Politiet er rasende på bilister – “Det er bare ikke i orden”

Årsagen er tilsyneladende, at p-båsen meget behændigt lige er nogle få meter tættere på naboens hoveddør. Men det pisser i den grad Reddit-brugeren af. Faktisk så meget at vedkommende i afmagt har delt et billede af naboens parkering.

Reklameblok:– Hun gør det hver gang. Også selvom hun ikke er handicappet, og der er andre, ledige p-pladser lige i nærheden, lyder det i opslaget på det sociale medie.

– Vi bor i Georgia, USA. Og når hun kommer hjem, venter hun i en p-bås i nærheden, hvis handicap-pladsen af en eller anden grund er optaget.

Reklameblok:

Det selvom det ifølge statens loven koster 150 dollar svarende til 1.038 kr. at parkere i sådan en bås uden tilladelse. Hvilket faktisk er på linje med straffen herhjemme. Den gik i 2021 fra 510 kr. til 1.020 kr.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk