Reklame:

Rasende Steiner langer ud efter Formel 1 – “Der skal ske noget, nu!”

Man skulle tro, at Formel 1 var gennemsyret af professionalisme. Men der render stadig nogle amatører med meget magt rundt.

Haas’ teamchef Gunther Steiner er godt gal. Gal over måden Formel 1 har stewards på.

Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Motorsportens kongeklasse overlader nemlig stadig steward-rollen til amatører. Stewards, der måske bedst af alt kan sammenlignes med dommere, er nemlig ikke professionelle i Formel 1.

Stik modsat snart alle andre sportsgrene på eliteplan. Og det vil Gunther Steiner have gjort op med.

. Enhver professionel sport har professionelle dommere. F1 er en af verdens største sportsgrene, og vi har stadig lægfolk, der bestemmer skæbnen for folk, som har millioner på spil. Det er en evig debat, for vi har ingen konsistente beslutninger.

LÆS OGSÅ: Nu rammes ALLE veteranbiler – vægtafgiften stiger voldsomt meget

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Det er tid til en ændring. Tag amerikansk racing. Nascar og Indycar. Hvor tit hører du om problemer med stewards’ eller løbschefens beslutninger? Meget sjældent. For de gør det anderledes og har folk på fuldtid, lyder den åbenmundede kritik fra det amerikansk hold.

Gunther Steiner er især utilfreds med den behandling, Nico Hulkenberg fik efter Monacos grand prix. Tyskeren blev straffet at køre ind i Williams Logan Sargent. Men det sammenstød kan Gunther Steiner altså ikke se, her weekend efter hvor Formel 1-feltet er i Spanien.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?