Rasende narkobilist ramte fire biler og brød ind hos vidne


Den 35-årig bilist var både påvirket af kokain, heroin og alkohol, da han satte sig bag rattet.

Natten til torsdag udfoldende sig lidt mere højspændt på vejene omkring Nakskov end sædvanligt. Her blev en kvinde overfuset af en særdeles påvirket bilist, der kort forinden var kørt galt på Erantisvej i byen.

Påvirket af kokain, heroin og alkohol påkørte manden fire parkerede biler, før han endte med at sætte sin egen bil fast i en hæk. Kvinden, som overværede optrinet, tog billeder derfra. Hvilket den 35-årige blev gal over.


Han og en 46-årig mandlig passager slap uskadt fra ulykken, men fulgte efter kvinden til hendes lejlighed i nærheden. Her sparkede den 35-årige hoveddøren ind og raserede kvindens lejlighed, det fremgår af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi døgnrapport.

Da politiet ankom til stedet, fandt man den 46-årige passager i besiddelse af fire joints og en kniv. Han truede desuden betjentene, hvorfor han blev anholdt.

I kvindens lejlighed fandt politiet den 36-årige chauffør. Ham sigtede de for kørsel i narkopåvirket tilstand, kørsel uden kørekort, indbrud og vidnetrusler. Det sidste kan give helt op til otte års fængsel.

Manden fremstilles torsdag for en dommer i et grundlovsforhør.

 

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk