Rasende dyr: BMW E30 325ix til salg med kun 500 km på klokken

I England står en spritny, venstrestyret BMW E30 med firehjulstræk og venter på en ny ejer

Det her er en tidslomme med et BMW-emblem i snuden. En rasende dyr tidslomme vel at mærke. Denne Polaris Silver Metallic-lakeret 3-serie med firehjulstræk står præcis, som da den rullede af samlebåndet den 27. marts 1986. Komplet med værktøjet i den lille lomme i bagklappen – und alles.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det koster knaster her 33 år senere. 60.000 britiske pund. Eller hvad der svarer til 511.000 danske kroner. En halv million plus det løse for en gammel BMW, der endda ikke er en M3 Sport Evolution!?

Men det der med fabrikstanden er altså ikke for sjov. På 33 år har BMW’en blot set 508 kilometer asfalt. Det er 15 kilometer om året for differentialet, der fordeler rækkesekserens 170 hestekræfter 40/60 mellem for-og bagakslen.

Er du trods prisen blevet lidt lun på det gamle tyske jern, så skal du bestemt ikke lade dig skræmme af, at bilen står hos en engelsk bilforhandler. Her er nemlig ingen højrestyring. 325’eren er født med rattet i venstre side.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

BMW’en må så absolut være en af de pæneste tilbageværende eksemplarer af sin slags. Det her er en ‘spritny’, 33 år gammel BMW E30. Vi vædder gerne en flad femmer på, at den nye ejer også gemmer den væk et varmt og tørt sted.

Alt andet vil næsten være synd. 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk