Rasende bilister i Storebælt-kø: Gør den bro gratis NU!

Foto: presse-fotos.dk

På grund af problemer hos Nets gik det et par timer i går langsomt med at få afviklet trafikken over Storebælt. Det havde nogle bilister svært ved at forstå.

– Er I klar over, hvor varmt det er? Det er simpelthen for dårligt, at I ikke bare lade folk køre igennem.

Utilfredshed var der nok af, da Storebæltsforbindelsen på grund af problemer hos Nets afviklede trafikken meget langsomt i går. Alle skulle nemlig og helt som vanligt betale for turen over. Problemer med betalingsløsningerne eller ej.

Sådan var det dog bestemt ikke alle bilister der så på det. Heller ikke da Storebælt ved middagstid meldte, at man ingen tidshorisont havde for en løsning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Luk nu bare de bomme op. På vej mod Fyn er der ikke nødspor, så udrykningskøretøjerne kan ikke komme igennem. Hvad tænker I på, skriver en anden.

En anden så gerne, at Storebælt brugte Jonas Vingegaards Tour de France-sejr og nedbruddet hos Nets som undskyldning for at gøre broen gratis at køre over. Gratis bro blev der ikke noget af.

Ses vi til Auto Show?


Heller ikke selvom køen angiveligt, da det spidsede til, var flere kilometer lang. Efter et par timer var der igen forbindelse til Nets, så både betalinger og trafik kunne afvikles som normalt.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk