Rasende bilister – her går p-vagterne i verdens mindste sko

Det drejer sig om centimeter og hundredvis af kroner. I Horsens er bilisterne godt trætte af den behandling, de får på byens parkeringspladser.

Horsens har i forvejen et dårligt ry på grund af det tidligere statsfængsel. Nu frygter indbyggerne at dårligdommene blusser op igen. Men det på grund af noget helt andet. Nemlig nogle millimeter-præcise parkeringsvagter i byen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

På det seneste har mange bilister i byen således klaget deres nød over, at de har fået p-afgifter, fordi deres biler holder et par millimeter med snuderne uden for p-båsene. Det skriver TVSyd.

Og det har allerede nu fået en effekt. Mange handlende fortæller nemlig, at de efter p-vagternes aggressive fremfærd helt er holdt op med at handle i Horsens. Og sker det alligevel, er det kun af ‘absolut nødvendighed’.

Citychef i Horsens Michael Kongsmark fortæller til mediet, at han nu vil tage en snak med parkeringsselskaberne om de ansattes adfærd. Men det kan altså allerede vise sig at være for sent.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk