Rasende bilist sigtet: truede fotovognsoperatør

foto: politi.dk

Torsdag blev en bilist på Randersvej ved Mørke så sur over, at han blev blitzet, at han truede operatøren i fotovognen.

Ja, det er surt at blive blitzet. Men reaktionen fra en 31-årig mand var i overkanten, da han torsdag aften røg i fælden.

– Han holder ind til siden med det samme og løber hen og råber ad operatøren, siger Jakob Christiansen, der er pressemedarbejder hos Østjyllands Politi ifølge TV2 Øst.

I første omgang forsøgte operatøren at tale den vrede mand til ro, men det lykkedes ikke. Snarre omvendt. For snart måtte operatøren lukke fotovognens skydedør for at få fred fra den rasende bilist.Det gjorde dog blot den 31-årige mere rasende. Han hamrede på døren og råbte ad operatøren. Det fik til sidst operatøren til at ringe efter politiet.

– Det er heldigvis ikke noget, vi tit ser. For det meste er folk fredelige, når de bliver blitzet, forsikrer Jakob Christiansen til TV-stationen.

Manden blev blitzet, da han kørte omkring 100 kilometer i timen i en 80-zone. Alene det koster ham en bøde på 1.500 kroner. Det er dog ikke mandens eneste hovedpine, for da en patrulje nåede frem, blev manden sigtet for at forstyre den offentlige orden.

På det tidspunkt var manden dog faldet mere til ro, oplyser Østjyllands Politi.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk