Rapstjerne spillede 1,6 mill. kr. på Leclerc-sejr – tabte alt!

Den canadiske rapper drake spillede i weeekenden et vanvittigt stort beløb på en sejr til Ferraris Charles Leclerc. Penge manden ikke ser igen.

Drake har held med musikken. Spillet uden for studiet og på koncertstederne halter det dog gevaldigt med. Søndag tabte den 35-årige rapper vanvittige 300.000 canadiske dollars svarende til 1,6 millioner danske kr.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Pengene havde Drake til et odds på 2,5 sat på, at Charles Leclerc ville køre sin Ferrari først over stregen i Barcelona. Det skete som bekendt ikke. Faktisk udgik Charles Leclerc, som ellers havde kørt sig til pole position dagen inden, på løbets 26. omgang. Beviset for det fejlslagende væddemål lagde Drake selv ud på sin Instagram-profil. Opslaget blev dog senere slettet igen.

Det er ikke første gang, den canadiske rapper taber gigantiske summer på væddemål. For bare et par uger siden satte han en halv million canadiske dollars på, at en bestemt UFC-kæmper ville tæve en anden. Det gik lige omvendt, og rapperen tabte hvad der i danske kroner svarer til 2,7 millioner. Det samme skete i marts, men da havde Drake ‘kun’ 375.000 canadiske dollars ( 2 millioner kr., red.) på højkant hos bookmakeren

Herunder kan du se eller gense øjeblikket, hvor Spaniens grandprix slutter for Charles Leclerc, og Drake taber de mange penge.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk