Racedays.dk inviterer til sæsonafslutning i Aalborg

Det er fedt, det er lovligt – og på fredag slutter det hele på 201 meter af Kystvejen i Aalborg.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Racedays.dk afslutter en succesrig sæson med lovligt ræs fredag d.23 september, når den sidste af fem planlagte ræs-aftener skal afvikles i det nordjyske.

boosted_nytbanner

RACEDAYS: VI HAR GJORT DET ‘STUERENT’
Under sæsonfinalen kommer Kystvejen til at genlyde dæk-hvin og høje omdrejningstal, lover organisationen i en netop udsendt pressemeddelse.

– Vi har oplevet folk i alle aldre besøge vores arrangementer, hvilket også er et bevis på, at vi har gjort streetrace “stuerent” og familievenligt, udtaler organisationen, der når det sidste heat er kørt i Aalborg vil gå på en slags vinterferie. Pausen skal bruges på udtænke planer, ideér og tiltag til næste års sæson. 

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Inden da skal vinderne af tiltaget ‘ DM i Streetrace’ findes – her dukker deltagere fra hele landet op, så der forhåbentlig er der proppet med biler i Aalborg på fredag.

MED BOOSTED TIL LOVLIGT RÆS
Sæsonen, der nu nærmer sig sin afslutning, har Boosted Magazine dækket intenst med reportager fra de forskellige afdelinger. Senest fra Odense og Randers i Boosted Magazine nr. 31 – som stadig kan købes lige her.  På redaktionen ser vi frem til at kunne dække den kommende sæson.

_dsc2154_a62

Racedays Randers 2016 – billede: Boosted Magazine ( M. Ovesen Photography)

Klik frem og tilbage på pilene