Racedays.dk inviterer til sæsonafslutning i Aalborg


Det er fedt, det er lovligt – og på fredag slutter det hele på 201 meter af Kystvejen i Aalborg.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Racedays.dk afslutter en succesrig sæson med lovligt ræs fredag d.23 september, når den sidste af fem planlagte ræs-aftener skal afvikles i det nordjyske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

RACEDAYS: VI HAR GJORT DET ‘STUERENT’
Under sæsonfinalen kommer Kystvejen til at genlyde dæk-hvin og høje omdrejningstal, lover organisationen i en netop udsendt pressemeddelse.

– Vi har oplevet folk i alle aldre besøge vores arrangementer, hvilket også er et bevis på, at vi har gjort streetrace “stuerent” og familievenligt, udtaler organisationen, der når det sidste heat er kørt i Aalborg vil gå på en slags vinterferie. Pausen skal bruges på udtænke planer, ideér og tiltag til næste års sæson. 

Se vores reklamer:


LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Inden da skal vinderne af tiltaget ‘ DM i Streetrace’ findes – her dukker deltagere fra hele landet op, så der forhåbentlig er der proppet med biler i Aalborg på fredag.

Reklame:

MED BOOSTED TIL LOVLIGT RÆS
Sæsonen, der nu nærmer sig sin afslutning, har Boosted Magazine dækket intenst med reportager fra de forskellige afdelinger. Senest fra Odense og Randers i Boosted Magazine nr. 31 – som stadig kan købes lige her.  På redaktionen ser vi frem til at kunne dække den kommende sæson.

_dsc2154_a62
Racedays Randers 2016 – billede: Boosted Magazine ( M. Ovesen Photography)
Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk