RACEDAYS.DK får grønt lys til ræs i Skjern


Først rullede nyheden om, at Racedays.dk var tilbage i Aalborg – Nu kommer der endnu mere røg i den jyske luft efter en kæmpe succes i 2015.

boosted_nytbanner-600x116

Racedays.dk vender nemlig tilbage til Skjern med lovligt ræs efter aftale med de lokale myndigheder. Det betyder ligesom i Aalborg fem arrangementer i sommerhalvåret afholdt under regelsæt og rammer, der gør det sikkert for alle både kører og tilskuere at dukke op. Både biler og motorcykler med eller uden plader er velkomne på det 201-meter lange stykke asfalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted Magazine var selv RACEDAYS.DK-arragementet i Odense i 2015. En endelig aftale om ræs under lovlige rammer i 2016 i det fynske er dog ikke bekræfter endnu. Desuden er der planer om at tilføje Randers som destination på banekortet også i 2016.

Husk hjelmen – det er et krav!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Arrangementerne kommer i 2016 til at foregå d. 20. maj, d. 1. juli, d. 5. august, d. 2. september og d. 16. september 2016 på Ferrodanvej i Skjern igen i tidsrummet fra 20:00 til 24:00.

Gi’ gas – det er lovligt

t1

t2

Billeder: Boosted Magazine

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk