Pro Car Shop inviterer til Weekend of Wheels


Livet som bilentusiast er for kort til at køre sæsonen i møde på vinterkedelige stålruller. Er du én af de uheldige, kan du heldigvis skifte de triste stålhjul ud med et sæt lækre alufælge, hvis du lægger vej forbi Pro Car Shop i Odense.

I dagene d.4 til d.6 marts 2016 slår personalet dørene op til den tilbagevendende succes, Weekend of Wheels. Tre dage, hvor du kan vælge og vrage mellem pt. 242 fælgtyper til kraftigt nedsat pris. Når du finder dit nye sæt, smider butikken en goodiebag med plejeprodukter til fælgene til en værdi af 499 kr. oveni i din bestilling.

Hele turen værd – få bro-billetten retur.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Pro Car Shop lover landets absolut skarpeste priser, men der er flere hjulbolte i hatten. Falder du for en udvalgt fælgetype, kan du tage fra butikken med et gavekort på mellem 500 og 2.000 kroner til dit næste besøg i lokalerne på Middelfartvej. Desuden kan det godt betale sig at starte bilen op i det sjællandske og finde vej til Odense. Pro Car Shop refunderer nemlig prisen tur-retur over Storebælt, uanset hvilket fælgsæt, du bestiller.

Mere endnu…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Weekend of Wheels er ikke bare fælge. Pro Car Shop er også behjælpelige, når det kommer til undervogn, bilpleje og andet udstyr til din bil. Det gælder også, hvis der skal ny lyd i din vogn.

Under Weekend of Wheels har Pro Car Shop åbne døre:
– Fredag d. 4 Marts.  Fra 10:00 til 20:00.
– Lørdag d. 5 Marts. Fra 10.00 til 16.00.
– Søndag d. 6 Marts. Fra 10:00 til 16:00.

MIDDELFARTVEJ 9B, 5000 ODENSE C.

Du finder butikkens facebook-begivenheden her

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk