Reklame:

Pro Car Shop inviterer til Weekend of Wheels 2018!

Foråret nærmer sig, og du skal derfor til at kigge efter de nye sommerfælge, hvis du vil nå det i tide. Hos Pro Car Shop i Odense afholdes i weekenden 2.- 4. marts Weekend of Wheels med skarpe priser og over 250 forskellige fælge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den første weekend i marts slår personalet hos Pro Car Shop i Odense dørene op for den tilbagevendende succes, Weekend of Wheels. Tre dage, hvor du kan vælge og vrage mellem butikkens kæmpe udvalg af fælge, der rummer over 250 modeller til skarpe priser. Kort sagt: fælge til ethvert budget.

Kom og kig forbi store showroom i Odense og gør en kanon handel.

TAG TUREN TIL ODENSE
Pro Car Shop lover nemlig en god handel og landets bedste service. Men igen i år er der flere hjulbolte at hente i hatten. Bestemmer du dig for et af butikkens udvalgte fælge eller komplet-sæt, smider de et gavekort til shoppen på mellem 500 til 4.000 kr. med oveni handlen.

En goodiebag med plejeprodukter til en værdi af minimum 499 kr. følger dog med i din bestilling, uanset hvilket sæt du bestemmer dig for. Bare du handler dit fælg eller kompletsæt til Weekend of Wheels i butikken på Middelfartvej 9B i Odense.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

HELE TUREN VÆRD: FÅ BRO-BILLETEN RETUR
Tøv endelig ikke – det er turen værd uanset distancen til Odense. De foregående år er der blevet kørt helt fra Bornholm og Frederikshavn. Så skarpe er priserne til Weekend of Wheels hos Pro Car Shop. Starter turen fra det sjællandske, refunderer Pro Car Shop tilmed prisen for din tur-retur over Storebælt uanset hvilket fælgsæt, du bestiller.

Desuden prøvemonterer Pro Car Shop GRATIS de fælge, du måtte ønske at se på din bil, bare det er i butikken til Weekend of Wheels-dagene.

MEGET MERE ENDNU
Weekend of Wheels er ikke bare fælge. Pro Car Shop er også behjælpelige, når det kommer til dæk, undervogn, bilpleje og andet udstyr til din bil. Det gælder også, hvis der skal ny lyd i din vogn.

Reklameblok:


Under Weekend of Wheels har Pro Car Shop åbne døre:
– Fredag d. 2 Marts – 10:00 til 20:00 
– Lørdag d. 3 Marts – 10.00 til 18:00
– Søndag d. 4 Marts – 10:00 til 18:00

Læs meget mere og hold dig opdateret om Weekend of Wheels 2018 på Facebook 

 


Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?