Priserne på R34 GT-R eksploderer


Under et fornyligt afholdt træf ved Fuji Speedway i Japan blev en Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec II Nür, den sidste ‘Godzilla’, spottet med et prisskilt i forruden. På det havde ejeren skrevet disse cifre: ¥ 17,340,000. Slug lige den.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

17,3 millioner Yen, eller hvad der svarer til 1.113.683 kroner og 65 øre. Det betyder altså, at 14 år har fordoblet nyprisen. Her skal det så lige holdes in mente, at bilen kun har 4.000 kilometer på tælleapparatet i speedometeret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

Det giver 285 årlige kilometer siden samlebåndet spyttede den ud på vejen i 2002. Det hele lyder måske en smule vanvittigt, men Boosted-redaktionens bedste råd er: skynd dig! Til de penge er den en ren foræring, sammenlignet med hvad et par ekstra år i garagen vil gøre ved udbudsprisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


SE OGSÅ: GYMKHANA 9 ER UDE

Biler fra Skyline-æraen er efterhånden en mangelvare. Ikke blot i vesten, også japanerne selv er begyndt at hamstre dele. RB-motorene er på vej nedad af samme uddødende spor. Du skal være lotto-heldig for at finde en urørt i dag.

LÆS OGSÅ: 322 HESTES ASTRA MED SAAB-TURBO-MOTOR SOLGT PÅ EBAY

Har du ikke 1,3 million syet ind i madrassen derhjemme, så kan 886.000 også gøre det. Til den pris kan du få en 02′ V-Spec II Nür med 38.000 kilometer på klokken hos Tradecarview.com. Uanset hvad skal overtalelsesevnerne ligge som smurt på tungen, når du skal i banken. Tag hellere blomster med.

maxresdefault
Nür står for Nürnburgring – biler med den betegenelse var nogle af de sidste, der forlod Nissans samlebånd. Værdien af dem er fordoblet på bare 14 år! Det er nu, du skal købe – før prisen stikker helt af

 

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk