Premiere: Kia afslører designet på deres nye elbil, EV6

Kia EV6
Kia EV6

Kia Corporation har i dag afsløret de første billeder af EV6s udvendige og indvendige design – mærkets første dedikerede elbil, forud for bilens verdenspremiere senere i marts.

EV6 er designet under mærkets nye designfilosofi ”Opposites United”, som henter inspiration fra de kontraster, der findes i naturen og menneskeheden, skriver Kia.


EV6 er Kias første dedikerede elbil baseret på mærkets nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Den har et karakteristisk crossover-inspireret design, og det er den første model, der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af elektrificering.

“Som den første dedikerede elbil, er EV6 et udstillingsvindue for menneske-centreret progressivt design og elektrificeret drivkraft. Vi er overbevist om, at EV6 er en overbevisende og relevant model for det nye marked for elbiler”, siger Karim Habib, Senior Vice President og leder af Global Design Center.


“Med EV6 sigter vi mod at skabe et karakteristisk, virkningsfuldt design ved at bruge en kombination af sofistikerede high-tech detaljer på store, rene flader, samtidig med at vi har givet den en unik rummelighed som en futuristisk elbil.”

Se billederne her:

Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6

 Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk