Premiere: En af Danmarks bedst sælgende biler er klar i tredje generation

Ny Nissan Qashqai

Den har solgt over tre millioner eksemplarer i Europa, og den har ligget nummer et på de danske salgslister. Yes, det er naturligvis Nissan Qashqai, der i dag er præsenteret i en helt ny version.

En af de helt store dansker-darlings blev i dag kl. 11 præsenteret live på Youtube for hele verden. Den nye Nissan Qashqai vil ramme landet til sommer, og vi er slet ikke i tvivl om, at den nok skal blive et hit.

Siden 2007 har Nissan i Danmark solgt over 36.000 Qashqai herhjemme. Nu kommer der en helt ny model, der samtidig introducerer den nye Alliance CMF-C platform. Den nye model er lidt større, mere avanceret, bedre at køre, sikrere og fyldt med nyt udstyr, fortæller Nissan.

To nye drivliner kommer i den nye Qashqai: En 12V mild hybrid og for første gang i Europa – Nissan’s e-POWER teknologi.


e-POWER udgaven er udstyret med et højtydende batteri og en integreret motor og yder 190 hk. Herudover er der en generator, inverter og en 140 kW elektrisk motor i samme størrelse og ydelse som i Nissans øvrige elbiler. Det er en unik løsning, som giver den behagelige lineære accelleration, som er kendetegnet for en elbil – uden behov for opladning.

For at imødekomme de europæiske kunders krav er e-POWER systemet blevet tilpasset i den nye Qashqai. I Japan findes systemet i den bedst sælgende model i Japan – Nissan Note. Denne har en 1,2-liters motor, der genererer energi til batteriet, og den yder 108 hk. Dette er nu opgraderet til Europa med en 1,5-liters motor.

Det unikke ved e-POWER systemet er, at motoren udelukkende giver energi til det højtydende batteri, og at selve bilen drives af en elmotor. Det betyder, at motoren altid kan køre optimalt, hvilket sparer brændstof og udleder mindre CO2 i forhold til en traditionel benzinmotor.


Læs meget mere i nærmeste fremtid på www.nissan.dk

Se billederne af bilen her:

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai

Ny Nissan Qashqai