Potent ‘stjernemix’ fra Posaidon: AMG A45 får 550 heste

Posaidon GmbH har givet den i forvejen potente AMG A45 et skud steroider – resultatet er 550 hestekræfter 

Reklameblok:I AMG 45 har Mercedes i forvejen en af markedets mest potente hatchbacks. Altså hvis du spørg dem selv. Hos Posaidon har piben nemlig en helt anden lyd. Her er 385 hestekræfter fra den to liters turbobenziner bare ikke nok.

LÆS OGSÅ: 10 (PSSS, 11) ORIGINALE VANVITTIGE HÆKVINGER

Nej, for med større turbolader, nyt luftindtag, ombygget kølersystem samt vand-methanol-indsprøjtning kravler ydelsen kun én vej. Og det er opad! Læg dertil motorsports-udviklet tændrør, et raspende udstødningssystem og anden motorstyrring og vi har en pumpet lommeraket, der er god for 550 hestekræfter og 660 newtonmeter.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Det er 169 hypper og 185 Nm mere end den ellers rappe standardbil. Og faktisk kunne der sagtens have været meget mere, Posaidon oplyser nemlig, at de droslede ned på effekten, da gik i gang med at tune AMG A45.

Posaidon kender da også den lille Mercedes særdeles godt i forvejen. Tidligere har den tyske tuner også været fremme med en 485 hestes AMG A45. Den bil klarede hele 311 kilometer i timen på toppen.

Vi taber nok intet ved at påstå, at den nye er lige så hurtig og sandsynligvis hurtigere end Posaidons tidligere forsøg.

Reklameblok:

View this post on Instagram

A45 RS 485+ WM

A post shared by POSAIDON DEUTSCHLAND (@mercedestuning) on

Ren guf for dem, der lige nu går og venter på, at Mercedes er klar med den næste aftapning af A45 AMG, der lander i handlen med over 400 hestekræfter og et ‘driftmode’, i stil med det vi kender fra den nuværende Ford Focus RS.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk