Porsche vil sælge ‘Sally’ fra Biler-filmene

Foto: Porsche

Selvom kun designforslaget er delt med offentligheden, ligger det fast, at Porsche bygger en ægte udgave af 911 Carrera’en “Sally” fra Biler-filmene. Og den kan blive din!

Bilen ‘Sally’ fra Disney-filmserien ‘Biler’ blev i 2006 stylet til helt bevidst at ligne en Porsche 911 Carrera fra 2002. Og tidligere i år kom det frem, at Porsche vil vække bilen til live. Få den fra animeret asfalt i Kølerkildekøbing til den slags som findes i virkeligheden.

Endnu ved vi kun fra designforslag, hvordan bilen vil tage sig ud. Men det vare faktisk ikke mere end et par dage, før Porsche viser resultatet frem. Det sker 13. august, og bilen vil blive solgt på en velgørenhedsauktion ugen efter hos RM Sotheby’s i USA. Nærmere bestemt ved en auktion i Californien.

Det er ekslusiv-afdelingen i Zuffenhausen, Porsche Exclusive Manufaktur, som bygger bilen. Med på råd har de et par animatorer fra Pixar. De har formentlig arbejdet på Biler-filmene. Pris er der endnu ikke noget ude om, men alle pengene går ubeskåret til nødhjælp.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk