Porsche sætter uendeligt fed 911 Speedster i produktion

Den var med til at fejre fabrikkens 70 år i sommers – nu sætter Porsche 911 Speedster i produktion

Der skulle gå otte år, men nu er den næste Porsche Speedster endelig på vej, det bekræfter den tyske automobilgigant selv.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Zuffenhausen-traditionerne tro bygges den nye topløse model på basis af en 911 – og den er mildes talt voldsomt fed.

LÆS OGSÅ: 350Z og 911 GT3 hygger på Autobahn: Så dukker en G1 VR6 op

Slankere end 911 Cabriolet men mere potent end den mindre 718 Boxster er den nye Speedster egentlig som vi husker den forrige generation med de to ‘pukler’ lige bag sæderne, som vi sidst så på 997 Speedster fra 2010.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men Speedsteren er faktisk endnu ældre, den stammer helt tilbage fra dengang, Porsche havde 356’eren på programmet i 1956.

MEGET MERE PORSCHE HER

Den helt nye vogn kommer i 1.948 eksemplarer for at fejre Porsches grundlæggelses år – hvis nogen skulle være i tvivl, 1948. Bilen baseres på cabriolet’en, men får undervognen fra coupéen i GT3-form og sekstrins manuel gearkasse koblet til en sugende boksermotor med seks cylindre, der yder på plussiden af 500 hestekræfter.

Konceptet, der blev vist i juni, stod på 21″ af det klassisk Fuchs-fælg. Så mon ikke det kan krydses af på den megalange ekstraudstyrsliste, der med garanti følger de kommende Speedster?

Reklameblok:

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk