Porsche sætter rekord – så dyr har modellen aldrig været før


Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er Carrera GT en brugt bil. Men det holder nu ikke køberne tilbage. Snarere tværtimod.

Markedet for brugte biler er et sindssygt sted at bevæge sig rundt i øjeblikket. Priserne går nemlig kun én vej. Nemlig opad. Og det gælder alle biler. Især – selvfølgelig – for superbilerne.

På Bring A Trailer har man netop solgt den dyreste bil i auktionssidens historie. Og det er anden gang på bare et par dage. Den 5. januar blev en Guards Red Carrera GT solgt for 1,9 millioner dollars. Men folk er faktisk villige til at give endnu mere for modellen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:



LÆS OGSÅ: Politiet har intet bevis – alligevel er Tesla beslaglagt for vanvidskørsel

100.000 dollars mere hvis vi skal være helt præcise. Det sølvgrå eksemplar, du ser i artiklen her, er i går nemlig solgt for intet mindre end 2 millioner dollars. Det er med dagens vekselkurs 13,2 millioner danske kroner.  Mind you, bilen har kun kørt 250 mil svarende til 402 kilometer, siden den forlod samlebåndet for 17 år siden.

Det kan lyde vildt, men vi er sikrer på, at prisen på en Carrera GT endnu ikke har toppet. Hvad tror du? Smid dit bud i kommentarfeltet på vores Facebook-siden, efter du har set billederne af bilen herunder.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne herunder

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:



NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk