Reklame:

Porsche Panamera – Ultimativ familievogn

porsche-panamera-4s-02

Anden generation af flyderen Panamera er nu kommet til verden

Porsche Panamera er luksus, sport og komfort som går op i en højere enhed. Der er virkelig tænkt på alt. Den er spækket med elektronisk udstyr og assistentsystemer, og man skal lige bruge en times tid på at studere de forskellige features.

Var det for eksempel noget med at tjekke hvor nærmeste – og billigste – tankstation er? Jamen så tjekker du det bare på infotainmentskærmen.

Du kan også se den lokale vejrudsigt og finde nærmeste parkeringsplads for blot at nævne et par af de features Panamera har. Som om det ikke er nok, byder den også på et system, der udregner den mest effektive måde at nå frem til den angivne slutdestination på.

VERDENS HURTIGSTE DIESELBIL
Porsche har ikke kun givet Panamera et nyt look. Den nye Panamera kommer på en ny platform fra Volkswagen.
Og testbilen her, som er en ottecylindret 4S diesel med 422 hk og et drejningsmoment som en mindre lastbil på voldsomme 850 Nm, gør den til verdens stærkeste og hurtigste dieseldrevne personbil.

Reklame:


Det er helt vildt så meget trækkende overskud den har. Nogle kritikere mener ikke, at en Porsche må køre på diesel, men det er fordi, de ikke helt ved, hvad de snakker om. Det er muligt, at en lille rap sportsvogn ikke går an på diesel, men en stor bil som Panamera må så absolut gerne være dieseldreven.

UFATTELIG PRÆCIS STYRING 
Luftundervognen, der er standard i Panamera, er lækker. Når jeg passerer vejbump nærmest svæver den to tons tunge bil henover dem. De forskellige indstilinger til chassiet kan indstilles efter mit humør og behov.

Specielt ved kurvekørsel og i bakker vågner Panamera 4S Diesel virkelig op til dåd. Den har en helt utrolig præcis styring med et ufatteligt mekanisk vejgreb sådan lidt som om jeg kører på skinner.

Det kraftige moment vil meget gerne arbejde, og det føles nærmest som om mine mellemaccelerationer er på niveau med en langt lettere sportsvogn.

Porsche Panamera 4S Diesel

Pris: fra kr. 2.267.500.- Denne bil: kr. 2.992.461.-
EU-miks: 14,7 km/ltr.
Motor: 3956 ccm, V8 Biturbo
Ydelse: 422 hk ved 3500 – 5000 omdr./min.
Moment: 850 Nm ved 1000 – 3250 omdr./min.
Topfart: 285 km/t
0-100 km/t: 4,3 sek. (i Sport+)
Bagagerum: 495 ltr.
Længde/Bredde/Højde: 5199/1937/1428 mm

Artiklen er leveret af biltesteren.dk – læs resten af testen her

SE BILLEDERNE AF PORSCHE PANAMERA 4S DIESEL I GALLERIET HERUNDER

porsche-panamera-4s-02


Reklame: