Porsche-ansat: Der er en ny 911 GT1 på vej


Allerede til august – altså i næste måned – vil tyskerne afsløre bilen, lyder det.

I dag har vi Porsche 918 Spyder, før det V10-monsteret Carrera GT. Begge biler har dog en fælles forfader i 911 GT1, og nu hævder en amerikansk Porsche-ansat at en GT1 er på vej.

Kilden står ikke frem med navn, men siger at Porsche er så langt fremme med udvikligen, at interesserede kunder allerede nu kan indbetale depositum.


Bilen bliver et centermotoriseret uhyre. Eller som vi nok hellere må sige: en hyperbil.

Helt ud af det blå kommer rygterne da heller ikke. I december sidste år fortalte Porsche, at man vil bygge en bil for at stille til start i det nye hyperbils-klassement i World Endurance Championship.

Til de VIRKELIGT rige
Meget mere der dog ikke fremme om projektet. Vi ved således heller ikke, om den nye GT1’er vil være gadebils-udgaven af racerbilen.

I sin tid sloges Porsche med Mercedes og McLaren om de virkeligt rige kunder. Ingen andre havde nemlig råd til CLK GTR, den Gordon Murray-tegnede F1 eller 911 GT1.

Sådan er det øvrigt stadig. I 2017 blev en 911 GT1 solgt på auktion for hvad der svarer til 20,7 millioner danske kroner. Omvendt findes der også kun 20 GT1-gadebiler i hele verden.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk