Porsche 930 Turbo får rolle i futuristisk computerspil

Når computerspillet Cyberpunk 2077 udkommer til november bliver det med en berømt Porsche på rollelisten.

Den første Porsche 911 Turbo (930-generationen) er også kendt som enkemageren, fordi den efterlod flere end blot et par kvinder uden en partner, da den kom frem i 1975.


Om bilen har samme drablige rolle i 2020, skal vi ikke kunne sige, men den – eller i hvert fald – en særdeles vellignende digital kopi – medvirker i det kommende computerspil Cybperpunk 2077.

I spillet beholder Porsche’n sine berømte klassiske linjer, men den får også flere moderne features såsom kameraer i stedet for sidespejle.


LÆS OGSÅ: What?! Denne Volvo 240 kører med 2JZ-motor

Porsche’n indtager en prominent rolle undervejs i spillet, efter som den vil hænge samme med en af spillets hovedkaraktere, Johnny Silverhand, der portræteres af skuespilleren Keanu Reeves. I ved, ham fra John Wick-filmene.

Om 911’eren siger udviklerene, at det vil være muligt at styre den rundt undervejs i spillet, og at den – altså bilen – vil lyde præcist som en 911 Turbo af den årgang gjorde.

Det sidste kan du selv bedømme ved at slå ørene ud til klippet herunder.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk