79-årig kunne ikke sove: Så kørte hun 233 km/t


EN 79-ÅRIG DAME KUNNE IKKE SOVE, SÅ TRÅDTE HUN PÅ SPEEDEREN

“Jeg havde ingen idé om, at jeg kørte så stærkt”, sådan lød forklaringen fra en 79-årig belgisk kvinde, da hun overfor en dommer måtte forklare en køretur i sin Porsche. En temmelig hurtig en af slagsen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Retsmødet kommer nemlig efter, at den 79-årige kvindes bil den 18 juli sidste år blev blitzet af en fotofælde, fordi farten i hendes Porsche Boxster GTS med den flade 3.4-liters boxersekser var oppe på intet mindre end 233 km/t, skriver et lokalt medie.

Kvinden indrømmede da også, at det var hende selv, der sad bag rattet med et godt tråd på speederen.

Søvnproblemer klares med speederen
De fleste både kan og har oplevet det irriterende ved ikke at kunne sove. Nogle oplever det endda ligefrem som en lidelse, når der skal vendes og drejes i sengen til langt ud på nattens små timer. Af og til kan det afhjælpes med en køretur.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Det må været gået op for den alderende belgier.

“Jeg kunne ikke sove, så jeg besluttede mig for at køre en tur og klare hovedet”, fortalte kvinden sagens dommer.

Konsekvenserne heraf tog den 79-årige dog med stoisk ro. Da dommen faldt, erklærede hun sig enig.

Hastighed? Ingen ide!
“Jeg anede ikke, jeg kørte så hurtigt. Men det er ikke noget problem. Jeg er enig i den straf, som anklagemyndigheden vil have mig idømt”, sagde kvinden efter domsafsigelsen.

Fordi kvinden ikke tidligere er straffet, slipper hun for fængsel. Til gengæld skal hun betale 4.000 euro i bøde, ligesom hun har fået frataget føreretten i tre måneder.

Måske hun skulle tælle får og ikke omdrejninger, næste gang søvnløsheden melder sig?

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk