Polsk shop bygger ’67 Eleanor med 2012-teknik: Den ultimative Mustang?

ebay-mustang-eleanor-restomod-495

Under ‘Eleanor’-karossen ligger den fem liters V8’er fra en Mustang GT

Nicolas Cage gjorde den for alvor berømt, da det lykkedes ham at tæmme ‘Eleanor’ i 2000-genindspilningen af bilfilmen ‘Gone in 60 Seconds.’ Nu har et af Europas dygtigste karosseriværksteder pustet nyt liv i film-myten ved at lægge ikke bare motor, men drivlinje og kabine fra en 2012 Mustang GT over i ’67 fastback-udgaven af den berømte hingst.

På engelsk kaldes det et ‘rest mod’, når en bil ikke bare restaureres, men den udstyres med dele fra en nyere udgave. Det bedste ‘rest mod’ i verden er muligvis udført af Mustangclinic i Polen. Hele idéen bag ‘rest mod’ er at have en klassisk bil med moderne teknik, så ejeren forhåbentlig ikke skal trækkes med alt for mange tidskrævende og dyre nedbrud, som de klassiske køretøjer ellers er berygtet for.

banner_AS2

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

2.000 TIMER
Hvis vi lige skal løbe specs for Mustangclincs Eleanor hurtigt igennem, se det sådan her ud. En standard 5.0 liters V8 med blot 321 kilometer på klokken. Automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser og den helt rigtige ‘pepper’-grå metal-lak.

Det perfekte resultat har de polske karosserismede da også ofret 2.000 timer henover to år på for at opnå. Vil du gerne have fat i bilen, må vi dog skuffe dig. Selvom den rigtig nok lige har været til salg med et prisskilt på $155.000 på Ebay, har den heftige pris ikke kunne afskrække. ‘Eleanor’ har således allerede fundet en ny og sandsynligvis meget glad ejer.

SE ‘ELEANOR’ ANNO 2012 I GALLERIET HERUNDER 

01


Reklame: