Reklame:

Chauffør udvist på stedet – snød med førerkortet!

Bare én dag efter at 44-årig polsk lastbilchauffør blev stoppet i Middelfart på Fyn, har Retten i Odense beordret ham ud af landet.

Meget var alvorligt galt, da en 44-årig polsk lastbilchauffør onsdag i denne uge blev stoppet i en lastbilkontrol i Middelfart. Allerede dagen førte det til en straksdom ved Retten i Odense, det oplyser Sydøstjyllands Politi en pressemeddelse.

Da medarbejderne ved Tungvognscenter Syd kontrollerede lastbilen og chaufføren, viste det hurtigt, at chaufføren kørte rundt med et andet førerkort end sit eget. Med lidt yderligere efterforskning på stedet stod det hurtigt klar for betjente, at manden allerede er frakendt føreretten i sit hjemland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det førte til et anklageskrift med i alt 40 punkter. Blandt andet fordi manden har kørt uden kørekort i Danmark i en længere perioden. I går faldt der så en straksdom. Ikke bare er den polske chauffør frakendt førerretten i Danmark i seks måneder, han fik også en bøde på 89.000 kr. og en betinget dom på 60 dages fængsel. Ligesom han skal forlade Danmark. Han må ikke vende tilbage de næste seks år.

Manden var ikke selv tilstede i retten. Men på hans vegne udbad forsvaren sig betænkningstid, i forhold til om dommen ønskes anket.

Flere billeder: presse-fotos.dk


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?