Politiker: Politiet skal stoppe deres hetz mod bilmiljøet

Foto: www.presse-fotos.dk

Nok er nok. Det har mange faggrupper efterhånden sagt, når de forhandler løn og arbejdsvilkår. Og nu siger Ny Borgerliges MF’er Lars Boje Mathiesen det samme. Bare om en anden faggruppe. Nemlig politiet.


Folketingspolitikeren mener nemlig, at ordensmagten går alt for hårdt efter de danske bilentusiaster. I et opslag på Facebook bruger Lars Boje Mathiesen Danmarks Hurtigste Bil, DHB, som blev afholdt sidste weekend på Padborg Park.

– Kære alle. Her skal I møde Karin. Hun er 70 år gammel, kører Kia Picanto, og ja…. så er hun det seneste offer for den hetz, der foregår mod os bilister. Ja, den er god nok. Læs med her.. og del gerne, indleder Lars Boje Mathiesen sit opslag.

LÆS OGSÅ: Politiet om DHB – “Vi gik IKKE i små sko”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Herefter slår politikeren fast, at han ikke langer ud efter den enkelte betjent. Men han mener, at politiet må have fået ‘ordren et eller andet sted fra i systemet’.

1.000 kr. for at have det sjovt
Karins Kia Picanto er nemlig slet ikke ulovlig. I hvert fald ikke i Lars Boje Mathiesens øjne. Alligevel fik den 70-årige kvinde i sidste weekend en bøde på 1.000 kr. og en synsindkaldelse, fordi hun kørte med en streamer med ordet “security” i forruden. I øvrigt ikke noget hun selv havde monteret. Derimod var der monteret i spøg fra DHB-folkenes side. Karin gør såmænd ikke andet end at hjælp til på bilfestivalen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Politiet mener dog, at det var klokkeklart, at Karin skal af med 1.000 kr. til statskassen for sin ‘forseelse’. Ligesom hun skal betale op mod 500 kr. til en synsmand for at få synet sin lille Kia på ny.

Det mener Lars Boje Mathiesen ikke hænger sammen. Så i slutningen af opslaget er henvendt direkte til justitsminister Matthias Tesfaye. Der må være en måde at ‘stoppe det her, som tydeligvis er kørt af sporet, på.’, som Lars Boje Mathiesen skriver.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk