Politiker om lovligt ræs i Randers: Kanon flot


Det var en begejstret formand for Miljø-og teknikudvalget i Randers Kommune, der kunne klippe snoren til det første af fem lovlige gaderæs i Randers arrangeret af Striben Randers og afviklet af Racedays.dk i den netop afsluttede weekend.

LÆS OGSÅ: LOKALPOLITISK “JA” TIL RÆS I RANDERS

Som den eneste kommune i landet yder Randers Kommune økonomisk støtte til det lovlige gaderæs. Således har et enigt byråd sat 150.000 kroner af til afviklingen af denne sæsons ræs i Randers. Til Boosted Magazine har udvalgsformand Frank Nørgaard (DF) da også kun ros tilovers for aftenens forløb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det var et kanon flot arrangement, som jeg hørte flere omtale som professionelt udført, lyder det i en skriftlig kommentar til Boosted Magazine i dag.

boosted_nytbanner

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Lokalpolitikeren kunne da heller ikke holde sig fra selv at prøve kræfter med sin egen Lancia A112 nedad asfalten efter at have åbnet arrangementet med denne opsang

Det er dejligt, at et byråd endelig støtter en sport, der ikke omhandler bolde og sure omklædningsrum, men er for os med benzin i blodet.

LÆS OGSÅ: MERCEDES, NU SOM RØGMASKINE

Boosted Magazine deltog selv, da vi lørdag d.30 april sendte chefredaktør Pyra afsted i sin Nissan PS13 til det første af fire planlagte arrangementer i Odense.

02215

 

Reklame:

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk