Reklame:

Politiets fotovogne holder særligt øje med denne vej hele ugen

Politiet lægger ikke skjul på, at man jagter helt bestemte fartsyndere i denne uge.

Årsskiftede markede også et skift i kommunikationen hos Nordsjællands Politi. Siden januar politikredsen åbent – og fra uge til uge – fortalt, om hvor man placere nogle af kredsens fotovogne.

Og uge 27 er ingen undtagelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiets håb er, at åbenheden kan have en præventiv effekt. Altså få trafikanterne til at sænke farten helt ‘automatisk’. Sker det ikke, står de automatiske trafikkontroller – de såkaldte ATK-vogne – til gengæld klar.

Denne uge – mellem 3. og 9. juli – er operatørerne i fotovognene klar til at blitze løs på Hornebyvej i Hornbæk, hvis ikke speederen kan holdes i ro.

LÆS OGSÅ: Politiet har ‘utrolig svært’ ved at forklare, hvorfor hver femte ikke stoler på dem

En aktindsigt, som Helsingør Dagblad har fået, viser, at der alene i Helsingør kommune er delt 3.758 fartbøder ud siden årsskiftet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Udover fotovognen i Hornbæk vil der også stå fotoudstyr på Liselejevej i Halsnæs, Rungsted Strandvej, Tisvilde Bygade og Holløselund Strandvej i Vejby, skriver Nordsjællands Politi på sine sociale medier.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?