Politiet vil have Bendtners Porsche

Den tidligere landsholdsspiller sidder på anklagebænken i Københavns Byret - politiet vil have hans Porsche Taycan, fordi han fem gange er stoppet uden kørekort.

Den tidligere landsholdsspiller sidder på anklagebænken i Københavns Byret – politiet vil have hans Porsche Taycan, fordi han fem gange er stoppet uden kørekort.

På månedens yderste dag sidder Nicklas Bendtner på anklagebænken i Københavns Byret. Her vil politiet have dommerens ord for, at staten må konfiskere fodboldspillerens Porsche Taycan Turbo S.

Det skal staten kunne gøre, fordi Bendtner blandt andet nu for femte gang er taget i at køre bil uden et dansk kørekort. To af gangene skulle fodboldspilleren desuden have kørt for hurtigt. En af gangene så hurtigt, at det udløste et klip i det kørekort, manden altså ikke har.

Og dog..Han har faktisk et kørekort
Skal staten kunne konfiskere bilen, kræver det dog, at byretten finder Bendtner skyldig i mindst tre af de ting, han står tiltalt for. Det skriver Ekstra Bladet.

Sagen kommer også til at dreje sig om, at Nicklas Bendtner faktisk har ét gyldigt kørekort. Det er britisk. Spørgsmålet er så, om det gælder i Danmark, mener hans advokat.

– Nicklas har et britisk kørekort, der er gyldigt. Spørgsmålet er så, om det kan anvendes i Danmark ud fra et princip om gensidig anerkendelse, sagde advokat Anja Velbæk Mouridsen i april til TV2.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk