Politiet massivt til stedet ved DHB: 2 biler er allerede beslaglagt

Foto: www.presse-fotos.dk

Danmarks Hurtigste Bil åbner officielt i dag. Allerede torsdag var politiet dog massivt til stede uden for Padborg Park. De første biler er allerede beslaglagt

Allerede dagen inden at bil-festivalen DHB, Danmarks Hurtigste Bil, officelt åbnende, er politiet massivt til stede. Det skriver flere deltagere som er mødt tidligt op til arrangementet, ligesom der er billeder og video af massiv kontrol ved indgangen til Padborg Park, hvor arrangementet afholdes.

På Twitter bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi, at man er til stede.

– I dag betød det omkring 25 synsindkaldelser, 2 tilbageholdte biler pga manipulation og 6 inddragede nummerplader pga diverse fejl, skriver politikredsen sent torsdag aften.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: www.presse-fotos.dk

Som Boosted de seneste dage har kunnet fortælle, har DHB-arrangøren længe været opmærksom på, at politiet nok ville dukke op. Tom Pedersen, ejer af Padborg Park og arrangør af Danmarks Hurtigste Bil, kalder politiet indsats en hetz mod bil-miljøet. Noget han frygter vil betyde arrangementets død.

Også DHB’s gæster mærker, at politiet er massivt til stede. I Facebook-gruppen ‘Imod konfiskering af Bil/Mc’ dukkede der torsdag aften en video op af situtationen. Fra DHB’s side opfordres gæsterne til at forlange at komme for en dommer, hvis man er så uheldig at rende ind i en beslaglæggelse.

Flere billeder: presse-fotos.dk

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk