Reklame:

Politiet til MC-træf: Havde travlt med at knalde bilister

MC-sæsonen er i gang. For politiet har det allerede betydet rødglødende bødeblokke.

De første motorcykler er så småt ved at blive trukket frem efter vinteren. Det betyder naturligvis træf, og at politiet er på pletten. Skærtorsdag var motorcykeltræf i Esbjerg. Men det var faktisk bilisterne, der gav ordensmagtens de største problemer.

– [Vi] fik skrevet i alt 35 sager ved- og omkring træffet: 24 biler (hastighed samt fejl og mangler) 7 motorcykler (fejl og mangler samt indkaldelse til syn) og 4 sager mod knallerter, skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Derudover havde politiet stillet en hastighedskontrol i nærheden af træffet. Den blitzede 172 gange. Men kun tre af de gange var det motorcyklister, man fik fat i.

At politiet retter fokus mod de tohjulede, betyder dog ikke, at dem på fire er fredet. Tværtimod. Politiet har allerede udført flere kontroller i forbindelse med biltræf rundt om i landet. Blandt i Midt- og Vestsjællands politikreds, hvor der er blevet holdt træf i både Greve og Ringsted.

LÆS OGSÅ: BMW er på skideren: Tusindvis af danske biler tilbagekaldes

Noget de kommunale politikere føler sig magtesløse over for. Bl.a. fordi disse træf visse steder afleder nogle ulovlige gaderæs.

Reklameblok:
– Vi står lidt magtesløse over for det. Vi snakker faktisk ret meget om det – også i Trafiksikkerhedsrådet. Vi har også et samarbejde med politiet omkring det, sagde Britta Nielsen (SF), formand for Trafiksikkerhedsrådet og udvalgsformand for Klima og Miljøudvalget i Ringsted Kommune, i marts til TV2.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?