Reklame:

Politiet tager bil fra 71-årig kvinde – “Hun kørte helt vanvittigt”

Det var en borger, der fik politiet på sporet af den ældre kvinde som nu hverken har kørekort eller bil.

Søndag kl.13.31 mistede en 71-årige kvinde både sit kørekort og bilen hun kørte i. Forinden havde en bilist ringet ind til politiet for at anmelde den ældre kvindes usikre kørsel.

Da politiet med anmeldelser hjælp nåede frem til kvinden der kørte rundt i landsbyen Ulstrup, lå forklaringen da også lige for. Kvinden havde nemlig fået så meget indenbords, at hun ifølge færdselsloven er en vanvidsbilist.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det betyder ikke bare, at hun må aflevere sit kørekort og en bøde til statskassen. Politiet inddragede hendes bil på stedet.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Bilist får fængselsdom for at køre alt for snedigt over Storebælt

Kvinden fik i samme forbindelse foretaget en blodprøve. Den skal nu fastlægge, præcis hvor stiv hun var, da hun mødte politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Politiet egne tal viser faktisk, at langt de fleste vanvidsbilister ikke mister både bil og kørekort på grund af hastigheden. Derimod er det, ligesom i den 71-årige kvindes tilfælde, alkoholen der får ‘skylden’.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?