Reklame:

Politiet tager 3 på løbehjul for spritkørsel – det er både ulovligt og dyrt

Politiet har både haft alko- og narkometeret med ude i weekendens trafik – på Fyn kørte 9 personer i fælden. 3 af dem på løbehjul.

Mange ved det måske ikke. Men man skal både være iført hjelm og holde sig inden for den lovlige promillegrænse på et elektrisk løbehjul.

Det blæste tre fynboer dog på i weekenden. Uheldigt for dem var Fyns Politi på vejene med både narko- og alkometre i den samme periode.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og fordi de alle tre havde drukket sig til en promille over den lovlige 0,5, vankede der bøder. Er det første gang, de tre tages for spritkørsel på løbehjul, kan de hver især ‘slippe’ med 2.000 kr. i bøde.

Det skriver TV2 Fyn.

LÆS OGSÅ: Medie: Classic Race er på vej tilbage til Aarhus

Tager politiet dem i det igen, vanker der en bøde på 4.000 kr. Sker det en tredje gang, kan det udløse en tids bag tremmer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ud over de tre på løbehjul havde 6 bilister fået for meget indenbords. Yderligere en måtte følge med til en blodprøve på grund af mistanke om narkokørsel.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?