Politiet stopper flere bilister – “ALT var galt i de biler”

Foto: Rigspolitiet

Mens mange dansker havde fri havde politiet noget af en weekend på vejene i det fynske.

Henover weekenden var der mange bilister på Fyn som blæste færdselsloven et stykke. For Fyns Politi begyndte det at rulle, da man i Odense fredag aften stoppede en bare 18-årig mand med euforiserende stoffer i blodet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det gjorde ikke den unge bilist situation bedre, da politiet fandt ud af, at han slet ikke havde noget kørekort. Alene det manglende kørekort koster den unge mand 7.500 kr. i bøde, hvis det da er første gang, han bliver stoppet.

LÆS OGSÅ: Medie: Jeremy Clarkson fyret – The Grand Tour stopper

Herpå kunne politiet fortsætte til mødet med en anden bilist bare ti minutter senere. Fra en parkerede bil – der dog holdt med tænding på – lugtede det nemlig kraftigt af hash. Bag rattet sad en 27-årig mand, der ligesom den 18-årige kort forinden heller ikke havde noget kørekort.

Reklameblok:Hash og sprut
Det kostede en sigtelse for brud på loven om euforiserende stoffer og en for at køre bil uden kørekort. Et par timer senere var den så gal igen.

Klokken var 20, da politiet trillede forbi en tankstation, hvor en bilist sad og røg ‘sjov tobak’ bag rattet. Han blev desuden fundet i besiddelse af 25 af de smertestillende piller, tramadoler.

Et tilfælde af spirituskørsel blev det også til i den fynske hovedstad. Lørdag kl.01 stoppede politiet således en mand, der havde fået alt for meget at drikke til, at han på lovlig vis måtte føre et køretøj.

Reklameblok:

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk