Politiet snupper knallert fra 18-årig: “Den havde ikke lys på”

Billedet har ikke noget med den omtalte sag at gøre. Foto: presse-fotos.dk

Det gik både for hurtigt og uden lys på, da en 18-årig knallertkører søndag aften blev stoppet af en patrulje i Ringsted.


En 18-årig mand fra Rumænien måtte finde en anden måde at komme videre på, da han søndag aften kl.19.05 blev stoppet i Ringsted af en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi.

I begyndelsen havde den 18-årige dog ikke den største lyst til at sludre med politiet, han satte derfor farten op udover et grønt område. Her endte turen dog, da han væltede. Betjentene kunne dog konstatere, at den unge mand trods styret ikke var kommet noget til.

Helt ‘uskadt’ slap han dog ikke fra mødet med ordensmagten. Kort efter væltede det nemlig ned over ham med sigtelser. Ikke bare kunne knallerten køre for hurtigt. Den var hverken forsikret eller indregistreret. Lys var der heller ikke noget, ligesom knallertføreren ikke havde nogen hjelm på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Forsøget på at smutte fra politiet blev han også sigtet for. Politiet tog knallert med sig til nærmere undersøgelse. Den 18-årige kan forvente at høre nærmere i sagen, skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk