Politiet slog til – 34 biler beslaglagt ved ulovligt gaderæs


Politiet tidligere på måneden over 30 biler fra bilister som deltog i ulovlige gaderæs og biltræf.

Det er bestemt ikke kun herhjemme, politiet går efter visse bilister som ynder at samles til ulovlige biltræf og gaderæs. Tilbage i weekenden 19.-21. august slog politiet i Los Angeles således til mod flere biltræf, forsamling af bilister og ulovlige gaderæs. Det skriver mediet KTLA.

34 biler blev beslaglagt, seks personer blev anholdt og der blev skrevet i alt 82 bøder. Selve anholdelserne skete dog på vidt forskellige grundlag. Blandt andet blev én person anholdt for våbenbesiddelse. Og en anden for drabsforsøg.

I en udtalelse offentliggjort 18. august fortalte betjent Ryan Moreno, at LAPD kører en absolut nul-tolerance overfor biltræf og gaderæs der ‘overtager byens gader’. Betjenten fastslog, at alle biler – som bruges på den måde – ville blive beslaglagt. Og sådan blev det altså.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk