Politiet sigter Tesla-ejer for mordforsøg

Ifølge politiet tyder meget på, at en Tesla-ejer lod sin Model S falde 76 meter ned med vilje. 

Mandag i denne uge fik politiet i Californien meldinger om et særdeles grumt trafikuheld. Fremme på stedet kunne politi og redningsmandskab ved selvsyn konstatere, at der var noget om snakken.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

En Tesla Model Y var kørt ud over bjergsiden Devil’s Slide i staten. Ulykker på stedet er desværre ikke ualmindelige, men lige i dette tilfælde mener politiet, at bilens fører kan have sendt den ud over bjergside med fuldt overlæg.

Redningsmandskabet på stedet anslår, at Teslaen faldt mellem 76 og 91 meter ned, før den igen stod stille. Nu som vrag. På mirakuløs vis pådrog ingen af bilens passagerer sig større skader.

Men det var ikke meningen. I hvert fald mener politiet, at Teslaens fører – en 41-årig mand – havde til hensigt at slå sig selv og sin familie ihjel i faldet. Det er i hvert fald i den retning, vidneforklaringer peger politiet lige nu.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk