Politiet sigter bilist 8 gange – ville ikke stoppe

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En patrulje fra Østjyllands Politi havde tirsdag eftermiddag i første omgang ikke meget held med at få stoppet en 34-årig bilist. Men stoppet blev han.

Og så kom der ellers gang i bødeblokken. I første omgang ville den 34-årig dog ikke tale med politiet om sin kørsel i Aarhusbydelen Brabrand, som betjentene observerede som meget slingerende.

Faktisk formåede manden at få sin bil over i modsatte vejbane, hvor en modkørende bilist måtte bremse op for ikke at blive påkørt.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.Og selvom betjentene herefter satte fuld udrykning på patruljevognen, havde manden foran dem ikke meget tilovers for de blå blink. I stedet satte han farten op i forsøget på at stikke af.

Først efter at være nået op på siden af bilen, som den 34-årige forsøgte at klemme højre om endnu en bilist, lykkedes det politiet at få bragt manden til standsning.

Og så begyndte det ellers at hagle med sigtelser.

Reklame-video:

Efter tumult, fordi manden nægtede at stige ud af bilen, blev han skrevet for kørsel i frakendelsestiden, narkokørsel, narkobesiddelse, manglende brug af sikkerhedssele, lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, ikke efterkomme politiets anvisninger, manglende overholdelse af vigepligten og farlig svingning med høj fart.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk