Politiet sigter bilist 8 gange – ville ikke stoppe

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En patrulje fra Østjyllands Politi havde tirsdag eftermiddag i første omgang ikke meget held med at få stoppet en 34-årig bilist. Men stoppet blev han.

Og så kom der ellers gang i bødeblokken. I første omgang ville den 34-årig dog ikke tale med politiet om sin kørsel i Aarhusbydelen Brabrand, som betjentene observerede som meget slingerende.

Faktisk formåede manden at få sin bil over i modsatte vejbane, hvor en modkørende bilist måtte bremse op for ikke at blive påkørt.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og selvom betjentene herefter satte fuld udrykning på patruljevognen, havde manden foran dem ikke meget tilovers for de blå blink. I stedet satte han farten op i forsøget på at stikke af.

Først efter at være nået op på siden af bilen, som den 34-årige forsøgte at klemme højre om endnu en bilist, lykkedes det politiet at få bragt manden til standsning.

Og så begyndte det ellers at hagle med sigtelser.

Efter tumult, fordi manden nægtede at stige ud af bilen, blev han skrevet for kørsel i frakendelsestiden, narkokørsel, narkobesiddelse, manglende brug af sikkerhedssele, lægge hindringer i vejen for politiets arbejde, ikke efterkomme politiets anvisninger, manglende overholdelse af vigepligten og farlig svingning med høj fart.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Flere billeder: presse-fotos.dk

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk