Reklame:

Politiet finder og sigter 23-årig bilist i et træ: “Vi bad ham kravle ned”

Onsdag forsøgte politiet at standse en 23-årig mand, der dog ikke havde den store lyst til en sludder om færdselsloven.

Onsdag forsøgte en 23-årig mand at lege gemmeleg med lovens lange arm i Tappernøje. Egentlig var det den 23-åriges kørsel der i første omgang tiltrak sig betjentenes opmærksomhed.

Men i stedet for at standse, da han fik tegn til det, valgte bilisten stikke af. Eller han forsøgte i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For lidt senere smed han bilen fra sig, tog flugten til fods og til sidst op i træ. Her sad han formentlig med en idé, om at betjentene så ikke kunne se ham.

Og det var da også lige ved at lykkedes for den 23-årige. For betjentene kunne i mørket umiddelbart ikke se ham. Bilisten kunne dog ikke skjule sin færd for politiets firbenede kolleger.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse slår fast – cyklister ER de farligste i trafikken

Det var således en politihund, der til sidst sniffede sig frem til ham. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

“Han blev bedt om at kravle ned, og det gik nogenlunde, selv om han virkede noget påvirket af euforiserende stoffer.”, konstaterer politikredsen i døgnrapporten.

Nede på jorden igen blev den 23-årige da også sigtet for narkokørsel. Om der faldt en belønning af til politihunden, melder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke noget om.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?