Politiet sigter 12 bilister for at filme uheld

Foto: presse-fotos.dk

Onsdag morgen satte en forulykket lastbil trafikken i stå på den fynske motorvej i østgående retning. For 12 bilister blev det for stor en fristelse. 

Onsdagen morgen tabte en lastbil, som var på vej hen over Fyn en bulldozer. Det resulterede i en længere kø, da motorvejen i østgående retning på et tidspunkt var helt spærret af.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men for nogle bilister blev synet af den forulykkede lastbil for stor en fristelse. De kunne ikke lade telefonerne ligge og valgte at hive dem frem. Det må de bare ikke, når de sidder bag rattet. Heller ikke om de måske holder helt stille i en kø.

Af samme grund sigtede Fyns Politi på stedet 12 bilister for brug af håndholdt mobiltelefon. Det koster 2.000 kr. og et klip i kortet. Altså pr. bilist. Det oplyser Fyns Politi på Twitter.

Selve ulykken skete, fordi lastbilchaufføren var uopmærksom. Først ramte lastbilen et autoværn, dernæst en gangbro før bulldozeren på ladet af hængeren rev sig løs.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk