Politiet rykkede ud: Her blev Mercedes sprængt i luften

Foto: presse-fotos.dk

Politiet kan endnu ikke sige noget præcist om årsagen.

Det må have givet et øredøvende brag, da en sort Mercedes E-Klasse blev sprunget i luften på Robinielunden i Albertslund. Det skete omkring kl.04.27 mandag morgen. Nogle vidner fortæller, at de blev vækket af to brag umiddelbart efter hinanden.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

– Vi kan endnu ikke sige, om det er en eksplosion, der forårsaget med vilje, eller om det er en ulykke, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til presse-fotos.dk.

LÆS OGSÅ: Det ved vi om Ken Blocks død – “Han var alene”

Vagtchefen kan dog fortælle, at de foreløbige undersøgelser indikerer, at eksplosionen er forårsaget af fyrværkeri. Dog mener ejeren, som politiet har haft fat i, ikke umiddelbart, at han har haft ‘nytårsløjer’ liggende i bilen.

Reklameblok:Nu venter der yderligere tekniske undersøgelser af bilvraget. Ingen personer kom ifølge vagtchefen til skade ved eksplosionen.

Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk