Politiet om bilister i ‘Hellerupugen”: Vi plejer at fange flere

Foto: presse-fotos.dk

Politiet har i år ikke haft så meget at lave som vanligt, når Skagens indbyggertal fordobles under den såkaldte Hellerup.

Der bliver tjekket for alt. Biler, kørekort, sprit- og narkopåvirkning. Ingen går fri, når politiet holder kontroller i forbindelse med den såkaldte Hellerupuge, uge 29, i Skagen.

Ugen igennem har Nordjyllands Politi, Motorstyrelsen,  Færdselsstyrelsen og Skat kontrolleret bilister. TV2 Nord fortæller, at der blandt andet blev afholdt en større aktion onsdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Jess Falberg fra Nordjyllands Politi fortæller til mediet, at man den dag fangede ‘færre end man plejer’.

– Jeg tror, at vi plejer at fange flere, som er påvirket. Men på sin vis er det jo egentligt et positivt tegn, hvis færre afholder sig fra at køre, når de ikke er i stand til det, lyder det.

Ses vi til Auto Show?


Lørdag aften var der så igen storstilet kontrol. Presse-fotos.dk skriver, at politiet var tilstede med mindst otte køretøjer. Ligesom en læge var med for at kunne tage blodprøver, hvis det blev skønnet nødvendigt.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se flere billederne fra politiets kontroller i Skagen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk