Politiet måtte gribe ind – bilist kørte efter dumpet køreprøve

En 30-årig mand dumpede onsdag sin køreprøve. Det holdt ham dog ikke fra at sætte sig bag rattet. Derfor blev han anholdt af politiet.
Foto: Rigspolitiet

Hvad den 30-årig mand tænkte, da han i onsdags dumpede sin køreprøve i Thisted, er uvist. Men han valgte i hvert fald køre derfra – uden kørekort.

Det skulle han bare ikke have gjort. For den opførsel fik ifølge TV Midtvest det lokale politi til at undre sig så meget, at de fulgte efter manden i en patruljebil.

Uden for byen fik patruljen bragt den 30-årige til standsning. Det var manden – der på betjentenes formodning stadig ikke var i besiddelse af noget kørekort – dog ikke helt tilfreds med. Faktisk modsatte han sig, da betjentene ville anholde ham.

Her viste det sig ovenikøbet, at manden var påvirket af stoffer. Han blev derfor sigtet tre gange. Henholdsvis for at køre uden kørekort, at køre påvirket og for at modsætte sig anholdelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det oplyser lokalpolitiet i Thisted til TV-stationen.

En ny køreprøve venter nok ikke den 30-årige mand som det første.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk