Politiet leder efter vred Mercedes-bilist – påkørte kvinde to gange

foto: politi.dk

Politiet leder i øjeblikket efter føreren af en grå Mercedes, der lod temperamentet koge over flere gange.

Mandag eftermiddag i denne uge løb temperamentet af med en føreren af en ‘grå Mercedes’. Mærke og model er dog ikke nærmere specificeret. Og det ikke bare én, men hele to gange da vedkommende holdt bag en kvindelig bilist, som til gengæld ventede på fri passage ved et vejkryds i Espergærde.

Først kørte Mercedes’en op bag i kvindens bil, i det politiet betragter som ‘en mindre påkørsel’. Kort forinden havde Mercedes-chaufføren, der ifølge politiet er af ‘ukendt køn’ hængt i hornet. Formentlig for at presse kvinden foran fremad.


LÆS OGSÅ: Bilist blitzet med 244 km/t i 80-zone

Selv reagerede kvinden ved at stå ud af sin egen bil for at konfrontere bilisten i Mercedes’en, så langt nåede hun bare aldrig.

For samtidig forsøger Mercedes’en at komme uden om kvinden. Det er dog kommer han eller hun, men ikke uden på ny at ramme kvindens bil.

Mercedes’en kørte efterfølgende fra stedet i ‘høj hastighed’.

Ifølge eb.dk fortæller politiets pressemedarbejder, Henriette Døssing, at ordensmagten meget gerne vil i kontakt med den flygtende Mercedes-chauffør.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk