Politiet jagter RS6-ejer der kørte 323 km/t og lagde det på Youtube

Engelsk politi jagter i øjeblikket en RS6-ejer med en højre fod af de tungere.

201 mil eller 323 kilometer i timen når den 4-liters V8-tysker nemlig at rende på en motorvejsstrækning i det sydlige London, før der ikke klem i pedalen.

Men det er hverken via lasermålinger eller videobiler, at engelsk politi er klar over den høje hastighed. Nej, RS6-ejeren har selv lagt lovovertrædelsen på Youtube.

LÆS OGSÅ: Læserbil – Ronnies Champagne-Bora


Og mens politiet ikke kan være sikre på præcist, hvornår klippet er optaget, formodes det at være sket, mens England var lukket ned på grund af coronavirus. Hvor der har været et minium af biler i trafikken.

KØRTE MERE END 200 KM/T FOR STÆRKT
Det får dog ikke ordensmagten til at se med midlere øjne på hændelsen. Snarre tværtimod. Den højst tilladte hastighed på det engelske motorvejsnet er 112 km/t.

RS6’eren har altså kørt 211 kilometer i timen hurtigere end selv den højst tilladte hastighed. Lidt hurtig søgen rundt på nettet, viser, at den hastighed som minium udløser en bøde på 2.500 pund og en frakendelse af kørekortet i seks måneder.

Men her stopper historien formentlig ikke. For noget tyder på, at det RS6’eren hastighed er den højst ‘målet’ nogensinde i England. Ifølge det engelske medie Metro er den hidtil hurtigeste bilist i landet nemlig snuppet med ‘bare’ 192 mil – eller 308 kilometer – i timen.

Det udløste foruden en bøde også 28 måneder i spjældet og en frakendelse af retten til at køre bil i 10 år.

 

 


Reklame: