Reklame:

Politiet jagter nu også studenterkørsler – “Nummerpladerne blev klippet”

Midt- og Vestsjællands Politi brugte onsdag i sidste uge arbejdsdagen på at kontrollere lastbiler, som kørte rundt med studenter. 

Lastbilerne var godt nok uden studenter. Men det holdt ikke Tungvognscenter Øst , som hører under Midt- og Vestsjællands Politi fra at kontrollere en række køretøjer i onsdags.

I alt blev der kontrolleret fem lastbiler, som i denne periode kører rundt med studenter, oplyser ordensmagten i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kun én af lastbilerne havde politiet ikke noget at sige til. På de andre lastbiler fandt politiet anledning til alt lige fra at klippe pladerne til at finde målebåndet frem.

I sidstnævnte tilfælde kunne politiet konstatere, at lastbilen – der er godkendt til transport af 32 studenter – kun havde plads til 24. En anden lastbil blev indkaldt til syn.

LÆS OGSÅ: Toyota bøjer sig for EU: “Vi vil være klar til KUN at sælge elbiler”

Politiet kan desuden fortælle, at kontrollen i sidste uge ikke bliver den sidste af sin slags. Indsatsen mod studentervognene fortsætter nemlig i den kommende tid, hvor flere gymnasieelever vil få huer på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?