Reklame:

Politiet jagtede Mercedes uden nummerplader – endte i et træ

Fredag aften havde føreren af en sort Mercedes ikke den store lyst til at forklare, hvorfor han kørte rundt uden nummerplader.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi jagt på en sort Mercedes uden nummerplader endte fredag aften i et træ. Bilen havde en patrulje spottet kl. 19.45 syd for Slagelse. Men føreren havde ikke den store lyst til at forklare, hvorfor han kørte rundt uden plader.

I stedet satte bilisten kursen mod Slagelse med sømmet i bund. Han nåede både at få Mercedesen kørt gennem byen og videre gennem Høng, før han ad mindre veje nåede Gierslev.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Så skete det – politiet har blitzet denne type trafikant for første gang

Her slap hans evner bag et rat dog op, da han plantede Mercedesen frontalt i et træ kl.19.58. Ifølge politiet måtte flere bilister undervejs ud i undvigemanøvre for at undgå at ramle sammen med den mørke mercer. Blandt andet fordi flugtbilisten overhalede højre om.

Om Den Uafhængige Politiklagemyndighed skal involveres, er for tidligt at sige noget om. Det afhænger af bilistens skader.

Føreren blev efter uheldet anholdt og sigtet for vanvidskørsel, men måtte en tur forbi sygehuset til et kontroltjek. Det skriver TV2 Øst. Vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at ingen patruljebiler var involveret i uheldet.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?